ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ "ΣΧΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ " .Πρωτοβουλία Κ. Αγοραστού για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων
Πρωτοβουλία για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Γεράσιμο Κράγια.Ο κ. Κ. Αγοραστός είπε ότι στην επικείμενη συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη πρόκειται να θέσει με έμφαση το θέμα υπενθυμίζοντας στον Υπουργό τη δέσμευση που ανέλαβε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα.
Ο κ. Κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε για αυστηρούς ελέγχους από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, με στόχο την αντιμετώπιση της νοθείας στο μέλι.

Παράλληλα, έκανε ασμένως δεκτή την πρόταση του κ. Γερ. Κράγια να συνδιοργανώσει η αιρετή Περιφέρεια τον προσεχή Δεκέμβριο ημερίδα για το μέλι για να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό στη Θεσσαλία.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για άλλα θέματα που αφορούν τους μελισσοκόμους όπως τα προβλήματα που δημιουργούν στη μελισσοκομία οι ανεξέλεγκτοι ψεκασμοί και η κλοπή μελισσοσμηνών.
 πηγη Trikala.net


                                  MΗΤΣΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...