ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΓΥΡΟΙ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΔΙΑ !!!


Ανενόχλητοι "τρώνε" οι κλέφτες.


Πάνω από 30.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά που υπέστη μόνο για φέτος ο μελισσοκόμος Νίκος Καλογερόπουλος, από αγνώστους οι οποίοι έκλεψαν 75 μελισσοκυψέλες που είχε τοποθετήσει κοντά στην Πολιανή.

Ο ίδιος διαπίστωσε την κλοπή προχθές και ζητά τη βοήθεια των ντόπιων ή των περαστικών που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν
 κάτι ύποπτο στην περιοχή όπου βρίσκονταν οι κυψέλες, σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από την Πολιανή προς Δυρράχι, αριστερά μέσα από τον κεντρικό δρόμο.

Οι κυψέλες είναι λευκές χρωματισμένες διαγώνια και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες που έχει συγκεντρώσει, στις αρχές του μήνα κινήθηκαν περίεργα στην περιοχή 3-4 άτομα με φορτηγάκι, χωρίς να έχει περισσότερα στοιχεία. 

Γι΄αυτό παρακαλεί όποιον μπορεί να τον βοηθήσει να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία είτε με τον ίδιο στο κινητό 6948-374027.

Όπως λέει, οι κλέφτες ήταν επαγγελματίες και σίγουρα έχουν κάνει και άλλες ανάλογες… δουλειές, αφού φαίνεται πως έδρασαν οργανωμένα και με φορτηγό ή φορτηγάκι. Επιπλέον  φαίνεται πως ήξεραν πολύ καλά από μελισσοκομία, καθώς διάλεξαν τα διώροφα, τα πιο γερά μελίσσια που ήταν έτοιμα για παραγωγή. 
Η φετινή παραγωγή των συγκεκριμένων μελισσιών υπολογίζει πως θα ξεπερνούσε τους 2 τόνους μέλι. Η αξία του μελιού που έχασε όσο και η αξία της κάθε κυψέλης χωριστά, ανεβάζει τη ζημιά πάνω από τα 30.000 ευρώ για φέτος, ενώ για καθένα από τα επόμενα χρόνια θα χάνει τα έσοδα από την πώληση της παραγωγής.
πηγη Ελευθερια Καλαματας.


                                                    ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...