ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

AGROQuality Φεστιβάλ 13-15 MAIOY.Από σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου έως και την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά τοAGROQuality Φεστιβάλ στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. ΗΤεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων μετασχηματίζεται σε ένα Αγροτικό Χωριό.Ελαιόλαδο, ελιές. μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, ελληνικά τυριά, αλλαντικά, κρασιά, αποστάγματα, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού είναι μερικά από τα προϊόντα που θα μπορούν οι επισκέπτες να δοκιμάσουν.
Το Φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει εκθέσεις αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, ημερίδα με τίτλο «Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Αγροτουρισμός», το 2ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας και εργαστήρια που θα αναπαριστούν την παραγωγή στην ύπαιθρο όπως το παραδοσιακό ελαιοτριβείο, το παλαιό οινοποιείο, μελισσοκομείο, το τυροκομείο του χωριού, αποσταγματοποιείο, ο μύλος του Αιγαίου, το μπακάλικο της πλατείας, τα κάρα με τα φρούτα, παρασκευαστήριο παστελιού, το εργαστήριο λουκουμιών, το ζύμωμα και το ψήσιμο του ψωμιού, εργαστήρι παραδοσιακών ζυμαρικών και η παρασκευή πράσινου σαπουνιού.


                                        ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...