ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ".

Από σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας, εδω
 Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΥπΑΑΤ η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται «δοκιμαστική περίοδος εξοικείωσης χρηστών με την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης Σχεδίων Βελτίωσης».

Ειδικότερα οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς εισόδου στο σύστημα και να καταχωρήσουν δεδομένα τα οποία θα παραμείνουν διαθέσιμα και κατά την κανονική λειτουργία του συστήματος. 
 Αυτή την στιγμή αν θέλει κάποιος να ολοκληρώνει την υποβολή και να “στείλει” τον φάκελο δεν μπορεί αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι το τελευταίο στάδιο να “σώσει” την δουλειά του και όταν όλα θα είναι έτοιμα να το αποστείλει. 

Το σύστημα εμπλουτίζεται κάθε μέρα γιατί υπάρχει πλήθος παραμέτρων αφού από αυτό βγαίνει η βαθμολογία. Αυτό έχει σημασία για τους μελετητές και τους αγρότες ώστε να ξέρουν αν δίνουν τα χρήματά τους επί σκοπό ή όχι».
Υπενθυμίζουμε ότι με τη δημοσίευση της τροποποιημένης προκήρυξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 454/2011) πλέον το Μέτρο 121 «Εκσυγχρονισμός των Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι τις 31 Μαΐου, ενώ δημοσιεύτηκε και η υπουργική απόφαση που αναθεωρεί προς τα κάτω τα κριτήρια και τις βάσεις βαθμολογίας (ΦΕΚ Β΄ 482).
πηγη Αγροτικα.
                                        ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...