ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

KINHMA ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ.Ν2

Βαλτε και εσεις ενα χερακι βοήθειας, στις περιοχες που θα γινει η δενδροφυτευση.

Στις 13 Μαρτίου δενδροφυτευση σε Αθήνα (Πεντέλη), Πέλλα, Χίο και Ναύπακτο. Αυτή είναι και η τελευταία δενδροφύτευση της εποχής. 

 
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Κυριακή 13 Μαρτίου αναδασώνουμε στην Πεντέλη.

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση της Πεντέλης και την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών.
Τόπος , η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Θα φυτευτούν 15.000 δένδρα.
Το σημείο συνάντησης είναι: μπροστά από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης για αυτούς που θα έλθουν με τα αυτοκίνητά τους.
Ώρα συνάντησης: 11 το πρωί
Οι εθελοντές επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και περνά μπροστά από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης καθώς και πούλμαν της εταιρείας Maroulis Travel που θα περιμένουν έξω από το Μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας από τις 10.00 το πρωί, για να τους μεταφέρουν στο χώρο της δενδροφύτευσης. Στο χώρο της δενδροφύτευσης θα δίνεται ζεστό τσάι προσφορά της εταιρείας LIPTON,ο ΣΚΑΪ 100,3 θα προσφέρει στους εθελοντές ζεστά κάστανα και σαλέπι, ενώ το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα προσφέρει παραδοσιακή φασολάδα και μικρά σάντουιτς. Επίσης το προσωπικό του ξενοδοχείου θα συμμετάσχει στην δενδροφύτευση.

ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ
Την Κυριακή 13 Μαρτίου ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και το Ράδιο Τοξότης 96.3 FM στα Γιαννιτσά αναδασώνουν στην Πέλλα σε 3 περιοχές. 45.000 φυτά θα φυτευτούν στις περιοχές Ελευθεροχώρι, Αραβησό και Κρύα Βρύση.

Σημεία συνάντησης: Το κέντρο κάθε οικισμού
Ώρα συνάντησης: 11 το πρωί.

ΣΤΗ ΧΙΟ
Την Κυριακή 13 Μαρτίου δενδροφυτεύουμε στη Χίο. Θα φυτευτούν 1000 νέα φυτά στην περιοχή Τσουμπάρα Καρυών. Οι εθελοντές θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο από Καρυές προς Νέο Μοναστήρι. Η δενδροφύτευση αυτή οργανώνεται από τον ΣΚΑΪ 100.3, το Δασαρχείο Χίου και το Ράδιο Αλήθεια 95.5
Σημείο συνάντησης: Μετά το λατομείο προς την Αγία Παρασκευή
Ώρα συνάντησης: στις 11 το πρωί.

ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Την Κυριακή 13 Μαρτίου δενδροφυτεύουμε στη Ναύπακτο. Θα φυτευτούν 1000 νέα φυτά στην περιοχή Μακύνειας Ναυπάκτου. Η δενδροφύτευση αυτή οργανώνεται από τον ΣΚΑΪ 100.3, το Δήμο Ναυπάκτου, το Δασαρχείο Ναυπάκτου, τη Διεύθυνση Δασών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και το Ραδιόφωνο Lepanto FM 101.4
Σημείο συνάντησης: Έξω από το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου
Ώρα συνάντησης: στις 11 το πρωί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...