ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ.

Ξεκινησαν με ερωτησεις Βολευτες στην Κυβερνηση, θεματα που αφορουν την Μελισσοκομια στην Ελλαδα.Διαβαστε πως στελνουν τις ευθυνες ο ενας στον αλλον.
Να δουμε στο τελος τι θα γινει για τον κλαδο..

Να γίνουν περισσότερο αυστηρές οι ενδείξεις, που αναγράφονται στην ετικέτα αλλά και να γίνουν περισσότερο αυστηροί οι έλεγχοι κατά τη διάθεση μελιού χύμα σε χώρους εστίασης ή ξενοδοχεία είναι μερικά απο τα μέτρα που προωθεί το Υπουργείο για το μέλι όπως...... τόνισε η Υφυπουργός Αγροτικής κ. Μιλένα Αποστολάκη απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου .
Η κ. Αποστολάκη είπε επίσης οτι θα είναι υποχρεωτικ ή αναγραφή της χώρας συγκομιδής στα τιμολόγια αγοράς και πώλησης, η καταχώρηση, κατά περίπτωση, των συνοδευτικών εγγράφων εισαγωγής σε ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου ενω θα υπάρχει λήψη κατά περίπτωση, δειγμάτων για τον ποιοτικό έλεγχο των εισερχόμενων προϊόντων τονίζοντας οτι αυτά τα μέτρα θα προστατέψουν το Ελληνικό μέλι .

Δειτε την ερωτηση.


 http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7325639.pdfRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...