ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ΜΕΧΡΙ 65 ΕΤΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.


 Η αύξηση του ορίου ηλικίας του υποψηφίου επενδυτή από τα 60 στα 65 έτη είναι μια από τις κύριες τροποποιήσεις που περιλαμβάνει η υπουργική απόφαση υπ’ αριθ. 11308/16.11.2010 για τα Σχέδια Βελτίωσης. Σύμφωνα με την απόφαση, σχετικά με τις λεπτομέρειες εφαρμογής για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης


στο πλαίσιο του καθεστώτος ενισχύσεων για την ενθάρρυνση των επενδύσεων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις Μέτρο 121: «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων», που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1964/Β/2010), προβλέπονται τα εξής:
- Δυνατότητα συμμετοχής στην πρόσκληση του Μέτρου νομικών προσώπων, η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου των οποίων ανήκει σε φυσικά πρόσωπα που αντλούν το 35% του ατομικού τους εισοδήματος από γεωργικές δραστηριότητες που ασκούνται στα όρια της εκμετάλλευσής τους και δεν πραγματοποιούν περισσότερα από 115 ημερομίσθια σε εξωγεωργικούς τομείς, υπολογιζόμενα ως μέσος όρος 3ετίας, εξαιρούμενα της υποχρέωσης ασφάλισης στον ΟΓΑ.
- Δυνατότητα επέκτασης των μισθώσεων μέχρι την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης του δυνητικού δικαιούχου στην περίπτωση που την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ενίσχυσης, η διάρκεια μίσθωσης είναι μικρότερη της προβλεπόμενης.
- Δυνατότητα μεταβίβασης της νόμιμης κατοχής (ιδιοκτησία ή μίσθωση) μέχρι την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης του δυνητικού δικαιούχου στην περίπτωση που την ημερομηνία της υποβολής της αίτησης ενίσχυσης η ιδιοκτησία του ακινήτου ανήκει σε συγγενείς του μέχρι 2ου βαθμού.
πηγη Αγροτικα.


                                     ΜΗΤΣΟΣ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...