ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Jeremie ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.


Ξεκινάει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα δανειοδότησης νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Jeremie που «τρέχουν» το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος φθάνει τα 120 εκατ. ευρώ και αφορά εταιρείες που απασχολούν έως και 50 άτομα, είναι υπό ίδρυση ή λειτουργούν το πολύ τρία χρόνια.


Το ανώτατο ύψους των δανείων που θα χορηγηθούν μέσω της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank (που είναι οι τράπεζες που επελέγησαν για τη διαδικασία και μετέχουν κεφαλαιακά στο πρόγραμμα με 30 εκατ. ευρώ) φθάνει τα 100.000 ευρώ, η διάρκεια αποπληρωμής θα είναι από 36 έως 72 μήνες ενώ το επιτόκιο, σύμφωνα με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μ. Χρυσοχοϊδη δε θα ξεπερνά το 3%.
Οι χορηγήσεις θα αφορούν επενδύσεις ή επέκταση των επιχειρήσεων.
Όπως αποκάλυψε ο υπουργός, τον Απρίλιο θα ενεργοποιηθεί ένα ακόμα πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ το οποίο θα απευθύνεται σε μικρότερες επιχειρήσεις και θα προβλέπει τη χορήγηση μικροπιστώσεων αξίας έως 25.000 ευρώ.
ImageΑυτή την περίοδο αναζητούνται οι τράπεζες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, διαδικασία που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Επιπλέον, ένα τρίτο πρόγραμμα, συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ βρίσκεται «στα σκαριά» και θα αφορά μεγαλύτερες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 άτομα και δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε νέες τεχνολογίες, με την αξία των δανείων να φτάνει έως και τα 500.000 ευρώ.
  πηγη Αγροτικα


ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...