ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΒΑΖΟΥΝ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ "ΕΒΖ".


Από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) και τις Ελληνικές Βιομηχανίες Ζωοτροφών ξεκινά η επιχείρηση «Πώληση των αγροτικών θυγατρικών της ΑΤΕ».
Η διοίκηση της ΑΤΕ προχωρά στην προκήρυξη διαγωνισμού για την πώληση των δυο εταιρειών. Την απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΤΕbank στην συνεδρίαση της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου.Όπως μάλιστα ανακοίνωσε η τράπεζα, για τη διαδικασία θα προσληφθεί και ειδικός σύμβουλος πώλησης.
 
Οι πρώτοι "μνηστήρες"
                                                                        H προκήρυξη του διαγωνισμού σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν οι «γαμπροί» που έχουν ήδη αρχίσει να περιτριγυρίζουν την ΕΒΖ και οι περισσότεροι εκ των οποίων ομιλούν…τη γερμανική, οι πληροφορίες θέλουν τους Γερμανούς να έχουν τον πρώτο λόγο στη διαπραγματεύση που θα αρχίσει πολύ σύντομα, καθώς δύο τουλάχιστον ενδιαφερόμενοι όμιλοι έχουν ήδη δώσει το παρόν στις πρώτες διερευνητικές επαφές με τα στελέχη της βιομηχανίας.

Η πρώτη είναι η γνωστή για τη δραστηριότητά της στο κλάδο της ζάχαρης Nord Zucker, ακολουθούμενη από την Baywa, το ενδιαφέρον της οποίας για «δουλειές» στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά έχει ατονήσει - παρά την «τραυματική» εμπειρία που είχε πριν από ένα χρόνο περίπου από τις επαφές της με παραδοσιακούς συνεταιριστές, όταν έπεσε στο τραπέζι η πρόταση δημιουργίας μεικτού σχήματος στο οποίο θα συμμετείχαν και συνεταιρισμοί.

Απο΄τι καταλαβαινετε η τιμη της τροφης για τις μελισσες επειτα θα φτασει στα υψη συναδερφοι.
Με το που θα γινει η πωληση θα γινουν και σιγουρα ανατιμησεις στην αξια και της μετοχης, αλλα θα υπαρχει και μονοπωλιο.
Οποτε θα αγοραζουμε την ζαχαρη κατα μεσο ορο 8 - 12% ακριβοτερα.
πηγη Αγροτικα

                     

                                   ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...