ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

O IXNILATIS ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΠΕ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!

Η πρωτοβουλία  που πηρε ο ixnilaths , ειναι μια κινηση προβολης των προβληματων που εγιναν κατακαθι εδω και χρονια στον κλαδο των Μελισσοκομων. Καιρος ειναι να αλλαξουν καποια πραγματα.

Στειλτε προτασεις οπως γραφατε στα σχολια των blog αρκετο διαστημα τωρα.

Δειτε εδωhttp://ixnilatis33.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html


Τα προβλήματα των Μελισσοκόμων (νέο ιστολόγιο)

Εμπνεόμενος από την ανάρτηση του ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ έφτιαξα το ιστολόγιο "Τα Προβλήματα των Μελισσοκόμων" που φιλοδοξώ να το κάνουμε όλοι μαζί μια δημόσια διαδικτυακή συγκέντρωση των προβλημάτων μας και των προτάσεών μας ως μελισσοκόμων, αφενός για να μας συνδέσει ως ένα συλλογικό όν, αφετέρου για να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τα προβλήματά μας και τις προτάσεις μας. 

Κάθε τόσο θα υποβάλουμε ως βοήθεια στην ΟΜΣΕ, ένα πίνακα με τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις τους, ώστε πλέον η ΟΜΣΕ να γνωρίζει για να μπορεί να ενεργεί.

 

Το ιστολογιο αυτο ειναι ομαδικο.

Μπορεί όποιος συνάδελφος βούλεται, να ζητήσει άδεια πρόσβασης για να κάνει τις αναρτήσεις του, οι οποίες (προσοχή) θα αφορούν μόνον τα προβλήματα των μελισσοκόμων και τις προτεινόμενες λύσεις τους. 

Παρακαλώ τους φίλους μελισσοblogers να βάλουν μιά σύνδεση στο ιστολόγιό τους καθώς και να κάνουν ότι μπορούν για να διαδώσουν. 
Βάλτε στο ιστολόγιό σας  την παρακάτω εικόνα με σύνδεση στο blog.


Ευχαριστώ και σας περιμένω εκεί.

Μελισσοκόμος σε απόγνωση.
Εχουμε υποχρεωση στα παιδια μας τι εργασια θα τους αφησουμε.

                                             ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...