ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΥΠΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ.

Άτυπη παράταση, τουλάχιστον για έναν μήνα, στην εφαρμογή της απόφασης για τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στις λαϊκές αγορές, μαζί με την υπόσχεση της συνέχισης του διαλόγου, αποκόμισαν οι εκπρόσωποι των παραγωγών λαϊκών αγορών. Τα παραπάνω προέκυψαν μετά την συνάντηση των εκπροσώπων των παραγωγών λαϊκών αγορών με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Δημήτρη Κουσελά, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι εντός 15νθημέρου θα δώσει απαντήσεις στα αιτήματα που του τέθηκαν, ενώ έδωσε το «πράσινο φως» για επιπλέον σιωπηλή παράταση ενός μήνα σε όσους δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί ταμειακές μηχανές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα ενώ σύμφωνα με όσα τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τι μέλλει γενέσθαι.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αιτήματα των παραγωγών λαϊκών αγορών αφορούν σε αύξηση της επιστροφής του ΦΠΑ από τις πωλήσεις τους, στο 11% από 5% που είναι σήμερα, και κατάργηση του λογιστικού προσδιορισμού της ταμειακής μηχανής, που σημαίνει να μην κρατούν βιβλία εσόδων - εξόδων.
«Δεν είμαστε επιχειρηματίες, αλλά αγρότες», επεσήμανε ο κ. Μακρίδης, προσθέτοντας ότι αντί «να πληρώνουμε τους λογιστές για να μας φτιάχνουν τα βιβλία, καλύτερα αυτά τα ποσά να πηγαίνουν στο κράτος».

Πάντως, ο κ. Μακρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τι μέλλει γενέσθαι, υπογραμμίζοντας ότι η χρυσή τομή δεν βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο με τις κινητοποιήσεις, αλλά και με το διάλογο.
 πηγη.Αγροτικα.
                       ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...