ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Εξοπλισμού GULFOOD 2011 θα πραγματοποιηθεί από 27 Φεβρουαρίου 2011 έως 2 Μαρτίου 2011 στο Εκθεσιακό χώρο Dubai International Exhibition Centre στο Ντουμπάι. Πληροφορίες: τηλ. 210/9982263, κυρία Αναγνωστοπούλου.

Τομείς που προβάλλονται:

Τρόφιμα, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ψυκτικοί θάλαμοι και ψυγεία τροφίμων, μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, εξοπλισμός τροφοδοσίας.
Είναι γνωστό πως το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρότατο τουριστικό και εμπορικό κέντρο, σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι καταναλωτικές τάσεις που καταγράφονται, έχουν ενσωματώσει τη δυτική κουλτούρα στη δική τους παράδοση. Πέραν αυτού, αποτελεί και την «πύλη» σε 2 δισεκατομμύρια καταναλωτές στη Μέση Ανατολή, μια αγορά στην οποία ο τομέας τροφίμων παρουσιάζει ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 31 δις. $.
Οι εισαγωγές τροφίμων και προϊόντων στα Η.Α.Ε ξεπερνούν το 95% του συνόλου και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Ντουμπάι είναι το διαμετακομιστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, αποτελούν τους βασικούς άξονες της παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη έκθεση.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...