ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Mετα απο την Λαμια και τα Γρεβενα σειρα ειχε και η λαικη του Πυργου.Τα πρόστιμα που "μοίρασε" το ΣΔΟΕ, επειδη δεν έκοβαν αποδείξεις, ήταν τσουχτερά...


Μετά την έφοδο του ΣΔΟΕ το πρωί της Τετάρτης στη λαϊκή αγορά της πόλης, το πρόστιμο για ένα ματσάκι μαϊντανό, αξίας 50 λεπτών, επειδή ο παραγωγός δεν έκοψε απόδειξη, έφτασε τα 800 ευρώ. Ίδιο πρόστιμο θα πληρώσει και άλλος παραγωγός που δεν έδωσε απόδειξη για πατάτες αξίας τριών ευρώ.


Όπως δήλωσε στο www.iliatora.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου πωλητών αγροτικών προϊοντων λαϊκών αγορών "Η Αναγέννηση", Χρήστος Παναγόπουλος, οι παραγωγοί προτίθενται να προχωρήσουν σε έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να πληρωθούν τα πρόστιμα.


Ειδικά στην περίπτωση του νεαρού πωλητή που πουλούσε ματσάκια μαϊντανό, ο κ.Παναγόπουλος είπε χαρακτηριστικά, ότι τα καθαρά του έσοδα ανέρχονται στα 20 ευρώ, όποτε έχει λαϊκή.


Οι παραγωγοί, όπως δήλωσαν, πίστευαν πως είχε δοθεί "σιωπηρά" μικρή παράταση στην έκδοση αποδείξεων.
Υπηρχε ομως νομος ο οποιος εχει υποργαρφει καιρο τωρα,αλλα οι υπευθυνοι των λαικων αγορων δεν ενημερωσαν σωστα τους παραγωγους,με αποτελεσμα τα προστιμα να τρεχουν.
Αναρτήθηκε από PELEKIS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...