ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΔΟΕ ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ.!!

Δεν έχουν αφήσει λαϊκή για λαϊκή την τελευταία εβδομάδα...


Είναι γνωστό ότι το ταμείο είναι μείον και ότι με κάθε τρόπο το κράτος προσπαθεί να μαζέψει χρήματα, αλλά είναι λίγο κουφό να νομίζει κανείς, ότι κόβοντας πρόστιμα στους παραγωγούς των λαϊκών αγορών θα λύσει το πρόβλημα.

Όπως μάθαμε λοιπόν από το προηγούμενο Σάββατο το ΣΔΟΕ έχει πάρει παγανιά όλες τις λαϊκές σε κάθε γειτονιά και μοιράζει πρόστιμα.


Σήμερα στη κεντρική λαϊκή αγορά της Λαμίας και τις προηγούμενες ημέρες στις συνοικιακές, η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, ήταν εκεί προκαλώντας την αγανάκτηση των παραγωγών και των μικροεμπόρων. Και στις λαϊκές, πρέπει όλοι να έχουν ταμειακές μηχανές και να κόβουν αποδείξεις.


Όπως όμως είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος κ, Ρούντος, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παρεμπόριο και εκείνους που δεν έχουν όχι μόνο ταμειακή, αλλά τίποτα. Ούτε άδεια, ούτε τιμολόγια, και δεν τους ελέγχει κανένας..<<αυτοί που είναι εντελώς παράνομοι έχουν μία περίεργη ασυλία και την πατάνε αυτοί που είναι καθ΄όλα νόμιμοι και μπορεί να ξεχάσουν πάνω στον πανικό της δουλειάς να κόψουν μία απόδειξη..>>, είπε χαρακτηριστικά. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα στην αγορά πάνε από το κακό στο χειρότερο και κάθε μέρα που ξημερώνει τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι τουλάχιστον απογοητευτικά...
Η αληθεια ειναι οτι γραφανε την προηγουμενη εβδομαδα οτι παγωσε το μετρο για τις ταμειακες.LamiaReport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...