ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Image
 Χωρίς τη βαρρόα η ενίσχυση των μελισσοκόμων
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε όλα τα Μελισσοκομικά Κέντρα της χώρας απέστειλε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την εγκύκλιο για να ξεκινήσουν την παραλαβή αιτήσεων από μελισσοκόμους που θέλουν να ενταχθούν στα προγράμματα του 2011 για την «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας».


Αν και τα προηγούμενα χρόνια η προθεσμία έληγε κάθε φορά στις 20 Νοεμβρίου, φέτος οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν περισσότερο χρόνο μπροστά τους.


Ακόμα, όμως, δεν έχει οριστικοποιηθεί η καταληκτική ημερομηνία, διότι περιμένει την υπογραφή από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Επίσης, το 2011 δεν θα «τρέξει» η δράση για την αντιμετώπιση της βαρρόας.


Οι ενδιαφερόμενοι, για να κάνουν την αίτηση ενίσχυσης, πρέπει να έχουν μαζί τους επικυρωμένο φωτοαντίγραφο θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου, φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας τραπεζικού λογαριασμού, φωτοαντίγραφο του Ε1 της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης και την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι δικαιούχοι της δράσης «οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ αυτοκινήτου και βιβλιάριο του ΟΓΑ (μόνο για τους συνταξιούχους ΟΓΑ).
Περισσότερες πληροφορίες στα Κέντρα Μελισσοκομίας.
πηγη¨Αγροτικα νεα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...