ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΡΤΕΣ ΚΤΛ...

Μια απλή ψηφιακή κάρτα θα μαζεύει πόντους ανάλογα με τις αγορές που θα κάνουμε και θα φορτώνονται ηλεκτρονικά στη φορολογική δήλωση του αγοραστή.


 Έτσι, ακόμη και απόδειξη των 10 λεπτών θα καταγράφεται στην ψηφιακή κάρτα και το υπουργείο Οικονομικών δεν θα χάνει ούτε σεντ από τον ΦΠΑ.
 Η κάρτα αγορών εντάσσεται στο πλαίσιο ενός σχεδίου 24 δράσεων, την υλοποίηση του οποίου εποπτεύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

 Εκτός από την κάρτα, προγραμματίζεται όλες οι ταμειακές μηχανές να συνδεθούν ηλεκτρονικά με τη ΓΓΠΣ και να στέλνουν στοιχεία για κάθε απόδειξη που θα εκδίδουν.Επίσης για να είναι έγκυρο κάθε τιμολόγιο επιχείρησης, πρέπει να συνοδεύεται από ένα μοναδικό αριθμό που θα τον δίνει ψηφιακά η ΓΓΠΣ στις επιχειρήσεις που θα έχουν πιστοποιηθεί στο νέο σύστημα, αποκτώντας έναν μοναδικό κωδικό που θα τις ακολουθεί σε κάθε έκδοση οικονομικού παραστατικού. Έτσι, πλαστά, εικονικά και «τριγωνικά» τιμολόγια, προς το παρόν, τελειώνουν.


To θεμα με τις ταμειακες στις λαικες ειναι πως θα συνδεθουν με το συστημα??
 
 
Και απο'τι φαινεται θα βαλουν και καρτα και στα μελισσια,για να βλεπουν ποσο μελι εβαλαν
σε καθε κυψελη??
Αντε να δουμε τι αλλο θα μας βαλουν..
 
                                                ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...