ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ



ΣΤΟΙΧΕΙΑ¨ #) Υψηλη αγωγιμοτητα
#) Χρωμα πολυ ανοικτο
#) Υψηλη αντιβακτηριακη δραση
#) ΚΡΥΣΤΑΛΩΝΕΙ γρηγορα
#) Φαρμακευτικη & θεραπευτικη δραση
#) Αντιξειδωτικη δραση & θερμιδικη αξια

Το προβλημα της κρυσταλωσης το ακουω πολυ
συχνα και ειναι ενα απο τα μεγαλα προβληματα
που αντιμετωπιζω.
θελω να ενημερωσω ολους τους καταναλωτες
οτι ειναι θεμα της φυσης το (παγωμα) του μελιου
& οτι υπαρχουν μελια τα οποια δεν παγωνουν.
Θα αναφερθω σε αυτο το θεμα αλλη φορα.
Τωρα οσον αφορα το τι γινεται οταν παγωσει
το μελι σας, απλα να το ζεστανεται στο φουρνακι σας στους 35 βαθμους και θα γινει
οπως βλεπεται διπλα στη φωτο.
Η βιολογικη αξια του μελιου εξαρταται απο την βοτανικη του προελευση,και επηρεαζεται σημαντικα απο τις σηνθηκες παραγωγης, επεξεργασιας και διατηρησης του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...